Elinstallationer & elservice

Elektricitet är något som behövs överallt. Vardagslivet fungerar inte utan användning av el.

Därför utför vi alla sorters elarbetet – både stora och små. Med vår mångåriga branschexpertis kan vi utföra alla typer av elarbeten. Behöver du hjälp att installera en dimmer eller spotlights? Inga problem. Letar du efter en elektriker som kan utföra mer omfattande elinstallationer på Södermalm? Då har du också kommit rätt. Vi finns tillgängliga för alla sorters elarbeten på Södermalm med omnejd. Du kan kontakta oss för enklare installationer, reparationer och inspektioner. Vi utför snabb service och kan vara på plats snabbt.

Vi hjälper även kunder med större projekt som kräver omfattande elservice. Vi utför bland annat större elarbeten och reparationer i bostadsrättsföreningar, större fastigheter, hotell, anläggningar, skolor och kontor. Vi har stor erfarenhet av totalentreprenader och större serviceuppdrag för privatpersoner såväl som företag.

För oss är dock inte arbetets storlek som är det viktigaste. Vi sätter alltid kunden i första rummet och ser till att alla elarbeten, stora som små, utförs med stor noggrannhet. Kontakta gärna oss om du vill veta mer om våra referensarbeten eller andra utförda elinstallationer som är relevanta för dina önskemål.